Rezultate finale 2023

Ne bucurăm că am reușit să mobilizăm, începând din luna februarie 2023,  peste 6000 elevi și eleve din 27 județe ca să citească și să lucreze împreună, pentru a-și dezvolta și manifesta creativitatea, simţul artistic, imaginaţia,  competențe TIC, abilități de comunicare.

Dintre acestea, parcugând etapele de selecție de la nivelul unității de învățământ și de la nivel județean, 441 echipe s-au calificat pentru etapa națională, adică 1323 eleve și elevi.

La nivel național, aproape 100 membri ai juriilor, organizați în 18 comisii, au evaluat produsele încărcate corespunzător în dosarele puse la dispoziția județelor.

În perioada 25 iulie- 7 august 2023, am transmis, atât coordonatorilor județeni, cât și coordonatorilor echipelor de elevi o serie de rezultate provizorii și am încercat să rezolvăm cât mai multe situații apărute din cauza nerespectării întocmai a procedurilor, pentru a nu-i defavoriza pe elevi și pentru a putea evalua produsele realizate de ei.

Rezultatele finale, după perioada de contestații și după cea pentru  remedierea unor situații apărute se găsesc aici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y4gRV9wRs0qSaetGrOLPrtFemN8OhNBO6saduJhE7L4/edit?usp=sharing

Menționăm că echipele se pot recunoaște după codurile alocate inițial.  Nu ne asumăm responsabilitatea, dacă aceste coduri au fost modificate la nivel județean.

Echipele pentru care nu am primit toate produsele acestea  și pentru care nu s-au îndeplinit toate  criteriile eliminatorii descrise în Metodologie și în Fișele de evaluare au fost eliminate.

Felicităm elevele și elevii care au ales să petreacă timp în compania cărților și să își dezvolte și manifeste cunoștințele, deprinderile, abilitățile și atitudinile, alături de colegele și colegii lor, și coordonați de profesorii lor.

Mulțumim întregii echipe de management, partenerilor noștri, coordonatorilor și responsabililor din unitățile de învățământ înscrise în proiect, coordonatorilor echipelor de elevi, membrilor juriilor, tuturor colaboratorilor.

Vom reveni cu detalii despre Gala Laureaților, din luna octombrie 2023.

În numele echipei,

Mihaela Carmen SEUȘAN

Coordonator national (cdidei.incarti@excelentasibiu.ro)