Activități

În perioada 8-27 martie 2023, ora 24 va avea loc înscrierea echipelor de elevi.
 
1. În această perioadă coordonatorii și responsabilii de la nivelul unității de învățământ vor promova Festivalul la nivelul unității și vor lansa apelul de înscriere a echipelor de elevi.
Elevii, sprijiniți de cadrele didactice care doresc să îi coordoneze, vor alege o lucrare pe care doresc să o citească și vor stabili obiectul reprezentativ pe care să îl confecționeze: macheta unei scene reprezentative, booktrailer sau afiș în format digital sau fizic. 
Atenție! Orice modificare a componenței echipei, coordonatorului, lucrării, obiectului s.a se poate opera doar până în ultima zi de înscriere. Dacă nu va exista concordanță între datele de la înscriere si listele finale, echipele in cauză vor fi eliminate din concurs.
2. Profesorii coordonatori se vor îngriji de completarea fișei de înscriere a echipei. Șablonul fișei de înscriere se găsește aici.  Ulterior, responsabilul la nivelul unității va colecta aceste fișe și va întocmi lista echipelor înscrise la nivelul unității. Această listă va fi avizată de directorul școlii și va fi transmisă coordonatorului județean, până în data de 31.03.2023.
3. Coordonatorii echipelor vor completa formularul de înscriere online, formular care se găsește pe site-ul proiectului, la secțiunea Înscrieri https://forms.gle/uZHwCWWdpf727LVz9
Doar echipele pentru care s-a completat fișa de înscriere vor putea să se înscrie în formularul online.